Den store fornyelse i år bliver Pathenias Rette Hylde –
Madværksted.
Jeg pusler med at begynde at lave små eksklusive workshops.
Små hold, hvor deltagerne får nogle kompetencer med hjem,
føler de har lært at lave noget mad, også i lidt større skala end til hverdag.
Føler sig trygge ved at invitere gæster til 3 retter uden for meget stress,
så det også kan lade sig gøre efter en arbejdsdag.
Første testhold er kørt med succes –
“ugebladsmad for damer” – en herlig aften med 3 lækre retter,
som kunne stå model til udskiftning af råvarer
til noget man havde i forvejen,
eller bruge nogle rester så vi undgår al den fæle madspild.
Som mange ved har madspild været en af mine kæpheste de sidste 20 år,
jeg vil gerne slå lidt på tromme for mit nye motto
“Hellere frådseri end madspild”.
Det kræver selvfølgelig en del motion, men det er jo også dejligt.
|